Τονωτική λοσιόν μαλλιών

Τονωτική λοσιόν μαλλιών

Τονωτική λοσιόν μαλλιών

Βασικό συστατικό της Τονωτικής Λοσιόν για τα μαλλιά είναι το βότανο Αδίαντος (πολυτρίχι). Η λαϊκή του ονομασία ως πολύμαλλον και πολυτρίχι αποδόθηκε λόγω της ιδιότητας του να τονώνει την τριχοφυΐα. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να δυναμώσει τους θύλακες της τρίχας και να χαρίσει ανθεκτικότητα στα μαλλιά.

Από την συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει η ρητίνη του λαβδάνου της οποίας η χρήση είναι παραδοσιακά γνωστή από την αρχαία ελληνική εποχή και τον Ιπποκράτη (460 Π.Χ. - 377 Π.Χ.), Πατέρα της Ιατρικής, ο οποίος  χρησιμοποιούσε τον Κίσθο-Αλαδανιά για την τόνωση της τρίχας όπως και από τον Ορειβάσιο (325 - 403 μ.Χ.), ο οποίος παρασκεύαζε αλοιφή με λάβδανο για τον ίδιο σκοπό.

Χρήση:

Ψεκάστε καθημερινά την λοσιόν στην ρίζα των μαλλιών σε στεγνά μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ για 2’. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Συστατικά:

Cistus Ladaniferus (Labdanum) Flower Water,Aqua (Water), Alcohol Denat, Laurus Nobilis (Laurel) Leaf Oil,  Adiantum Capillus Veneris (Adiantum) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil

Στοιχεία
Προέλευση Κρήτη
Καθαρό Βάρος 100 ml
  • Παραγωγός: BioAroma
  • Κωδικός Προϊόντος: KAL078
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,20€

Ετικέτες: τριχόπτωση