ΛΑΠΑΧΟ (ΙΠΕΡΟΞΟ)

ΛΑΠΑΧΟ (ΙΠΕΡΟΞΟ)

ΛΑΠΑΧΟ (ΙΠΕΡΟΞΟ)

Το Lapacho (Pau d'arco, ιπέροξο, λαπάχο, λαπάτσο) χρησιμοποιείται ως βότανο από τους ιθαγενείς της Αμερικής εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Θεωρείται ότι έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, η αντιοξειδωτική του δράση μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα και το DNA. Θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.

Το τσάι lapacho στη εναλλακτική ιατρική χρησιμοποιείται ως τονωτικό του αίματος, για τις παθήσεις του ήπατος, των αναπνευστικών λοιμώξεων, του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης, του άσθματος, της βρογχίτιδας, του τσιγαρόβηχα.

Λόγω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του χρησιμοποιείται για τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, τη προστατίτιδα, τη αρθρίτιδα, και τους ρευματισμούς.

Να μην συνδυάζεται  με αντιπηκτικά φάρμακα.


Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να  συμβουλεύεστε τον ιατρό σας. Μερικά βότανα μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και να αλληλεπιδράσουν αρνητικά με ορισμένα φάρμακα.

  • Παραγωγός: Ε.Ε.
  • Κωδικός Προϊόντος: VOT109
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: αρθριτικά, ρευματισμοί, προστάτης, γρίπη, ξερός βήχας, βρογχίτιδα, ουροποιητικό