Ροδόνερο (Ανθόνερο Τριαντάφυλλου)

Ροδόνερο (Ανθόνερο Τριαντάφυλλου)

Ροδόνερο (Ανθόνερο Τριαντάφυλλου)

Ιδανικό για καλλυντική και μαγειρική χρήση

Καλλυντική Χρήση

Το ροδόνερο επαναφέρει το pH της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα, κλείνει τους διεσταλμένους πόρους, απομακρύνει το παραπανίσιο λιπαρό σμήγμα και τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ από τον καθαρισμό.

Στην Μαγειρική

Αρωματίζει γλυκά, παγωτά, ζυμαρικά, ποτά

Στοιχεία
Προέλευση Κοζάνη
Καθαρό Βάρος 200ml – 6,76oz
  • Παραγωγός: DIOSCURIDES
  • Κωδικός Προϊόντος: KAL086
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 6,40€