Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Δείτε Περισσότερα

ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΟΙ (HEMP SEEDS) Βιολογικοί

ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΟΙ (HEMP SEEDS) Βιολογικοί

ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΟΙ (HEMP SEEDS) Βιολογικοί

Βιολογικής καλλιέργειας. Οι σπόροι κάνναβης είναι άριστη χορτοφαγική πηγή σε ωμέγα-3 και γ-λινολεϊκό οξύ( ή GLA) το οποίο προέρχεται από το ωμέγα-6, συστατικά απαραίτητα για την μείωση των φλεγμονών και της αρθρίτιδας, τη χρόνια κόπωση και των καρδιακών παθήσεων, ενισχύουν τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία, συμβάλλουν στην υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών, βοηθάνε στην μείωση  τα επίπεδων  της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.

Οι σπόροι προέρχονται από μη ψυχοτρόπο κάνναβη.

Τρόπος χρήσης των σπόρων κάνναβης

3 κουταλιές της σούπας σπόροι κάνναβης στις σαλάτες, στο μούσλι, στα επιδόρπια, στα smoothies. Οι σπόροι κάνναβης μπορούν επίσης να μαγειρευτούν, αν και τα θρεπτικά της συστατικά είναι πιο ωφέλιμα στην ακατέργαστη μορφή τους.

 

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να  συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.  Μερικά βότανα μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και να αλληλεπιδράσουν αρνητικά με ορισμένα φάρμακα.


Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη από τον Οργανισμό ΔΗΩ σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ 834/2007 για διακίνηση χύμα βιολογικών προϊόντων

Στα προϊόντα που δεν αναγράφεται όνομα παραγωγού ή απεικονίζονται χωρίς συσκευασία, διατίθενται χύμα.

  • Παραγωγός: ΚΙΝΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: YPER012
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2,40€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Ω3, αθλητική διατροφή