H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των cookies δείτε περισσότερα εδώ

ΤΖΟΤΖΟΜΠΑ ΛΑΔΙ 100 ml (JOJOBA OIL)

Νέο ΤΖΟΤΖΟΜΠΑ ΛΑΔΙ 100 ml (JOJOBA OIL)

ΤΖΟΤΖΟΜΠΑ ΛΑΔΙ 100 ml (JOJOBA OIL)

Το λάδι από τζοτζόμπα είναι πλούσιο μυριστικό οξύ, βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα

Λάδι τζοτζόμπα (jojoba oil) και καλλυντική χρήση

Το λάδι τζοτζόμπα εισχωρεί στην επιδερμίδα ευκολότερα από οποιαδήποτε άλλο έλαιο.

Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και απαλύνει το δέρμα


Βάρος: 100ml/e


Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

  • Παραγωγός: ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: LAD032
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,70€