ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ (ADZUKI) Βιολογικά
ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ (ADZUKI) Βιολογικά
Συχνό συστατικό της Ασιατικής κουζίνας τα φασόλια Αζούκι χρησιμοποιούνται σε πικάντικα πιάτα, στο σούσι, το ψωμί, σε γλυκά επιδόρπια, καραμέλες, κέικ, μπισκότα.
Τα φασόλια Adzuki περιέχουν μέτρια έως υψηλή περιεκτικότητα της βιταμίνης Β και διάφορων μεταλλικών στοιχείων.
Μπορείτε να τα απολαύσετε σαν σούπα ή να τα βράσετε και να τα προσθέσετε στις σαλάτες σας.Στοιχεία | |
Προέλευση | ΚΙΝΑ |
Βάρος | 500 g |