H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των cookies δείτε περισσότερα εδώ

ΡΟΦΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ (ΜΝΗΜΗ) ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ 120g

ΡΟΦΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ (ΜΝΗΜΗ) ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ 120g

ΡΟΦΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ 120g

Το Ρόφημα της Γνώσης (Μνήμης) είναι ένα βιολειτουργικό ρόφημα μελιού, το οποίο περιέχει ενθυλακωμένα διάφορα εκχυλίσματα βοτάνων.

Συγκεκριμένα, είναι ένα ρόφημα που περιέχει μέλι με εκχυλίσματα κρόκου, φύλλων ελιάς, μελισσόχορτου, δενδρολίβανου, φασκόμηλου, λεβάντας, σιδερίτη

Το κάθε φυτό προσφέρει διαφορετικές ιδιότητες στο παραγόμενο ρόφημα με αποτέλεσμα η κατανάλωση του να συμβάλει στην ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας.

Σε ποιους προτείνεται:

Με την πρόοδο της ηλικίας παρατηρείται πιο συχνά μια εξασθένηση των νοητικών λειτουργιών, π.χ. μνήμης, λόγου, αντίληψης, κρίσης, μάθησης, κ.τ.λ., με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ήπια γνωστική διαταραχή και πτώση της νοητικής ικανότητας.

Επίσης, το στρες και το άγχος συμβάλλουν πολλές φορές στην εξασθένιση αυτών των γνωστικών λειτουργιών με αποτέλεσμα ακόμα την αλλαγή της συμπεριφοράς του ατόμου.

Το ρόφημα της γνώσης μπορεί να καταναλωθεί από όλους. Παρόλα αυτά, διακρίνονται δύο βασικές ομάδες που θα ευνοήσει ιδιαίτερα:

 1. Μαθητές/ Φοιτητές σε περίοδο προετοιμασίας εξετάσεων
 2. Ηλικιωμένοι

Τρόπος Χρήσης:

 Μισό κουταλάκι του εκχυλίσματος του ροφήματος της γνώσης σε μία κούπα ζεστό ή κρύο νερό, ανακατεύουμε και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το ρόφημα!

ΖΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ

 1. Ζέστανε νερό και πρόσθεσέ το σε μία κούπα
 2. Πρόσθεσε μισό κουταλάκι του γλυκού από το αγαπημένο σου ρόφημα
 3. Ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως και το ρόφημα σου είναι έτοιμο
ΚΡΥΟ ΡΟΦΗΜΑ

 1. Ζέστανε νερό και πρόσθεσε πολύ λίγο σε ένα ποτήρι
 2. Πρόσθεσε μισό κουταλάκι του γλυκού από το αγαπημένο σου ρόφημα και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί πλήρως
 3. Συμπλήρωσε με κρύο νερό και πάγο και το ρόφημα σου είναι έτοιμο!

Το ρόφημα της Γνώσης περιέχει:

Κρόκος

Συμβάλει στη βελτίωση της εγκεφαλικής λειτουργίας και την ενίσχυση της μνήμης. Το κοκτέιλ των αντιοξειδωτικών που περιέχει, και κυρίως η κροκίνη, προστατεύουν τον άνθρωπο από γνωστικές διαταραχές όπως άνοια, κ.λ.π.

Φύλλα Ελιάς

Μία ισχυρή ουσία, η ελαιοευρωπαϊνη, που περιέχουν, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο της γνωστικής εξασθένησης, βελτιώνει την βραχυπρόθεσμη μνήμη, εξουδετερώνει τη συσσώρευση του αμυλοειδούς στον εγκέφαλο, που είναι υπεύθυνο για την άνοια.

Μελισσόχορτο

Βελτιώνει τις γνωστικές λειτουργίες και ελαττώνει την διέγερση σε ασθενείς με μέσης σοβαρότητας γνωστικές δυσλειτουργίες, δρώντας στους νικοτινικούς και μουσκαρινικούς υποδοχείς ακετυλοχολίνης στο ΚΝΣ.

Φασκόμηλο - Δενδρολίβανο

Πλούσια σε μονοτερπενικές γλυκοσίδες, παρουσιάζουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και αναστέλλουν την ακετυλοχολινεστεράση στο φλοιό του εγκεφάλου, οπότε αποτελούν σημαντικό βοήθημα στη διαταραχή της γνωστικής δυσλειτουργίας. Επίσης, δημιουργούν ένα εύγευστο ρόφημα.

Τσάι του Βουνού (Σιδερίτης)

Όντας πλούσιο σε φλαβονοειδή, έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική δράση. Αποτρέπει την καταστροφή και την πρόωρη γήρανση των κυττάρων και επιδρά θετικά σε νόσους όπως το Alzheimer.

Λεβάντα

Ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενισχύει τη γλουταθειόνη, την καταλάση και την υπεροξειδική δισμουτάση του οργανισμού. Προστατεύει τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες και βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία.

Παράλληλα, το Μέλι ενισχύει τη δράση του ροφήματος. Πλούσιο σε βιταμίνες C και Ε βοηθάει στην τόνωση του ανοσοποιητικού.Χάρη στα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει λειτουργεί ως τονωτικό ενάντια στην κόπωση. Αποτελώντας αλκαλική τροφή, ελαττώνει την οξύτητα του στομάχου μειώνοντας τις διαταραχές λόγω άγχους.

Συστατικά:

Μέλι, εκχυλίσματα από: φύλλα έλιας, κρόκου, μελισσόχορτο, σιδερίτη (τσάι βουνού), λεβάντα, δενδρολίβανο και φασκόμηλο

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας. Μερικά βότανα μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και να αλληλεπιδράσουν αρνητικά με ορισμένα φάρμακα.

 • Παραγωγός: DIOSCURIDES
 • Κωδικός Προϊόντος: VOT157
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 4,70€

Ετικέτες: μνήμη